Lämmitä ja viilennä tehokkaasti, mutta euroja säästäen. Meiltä ilmalämpöpumput asennuksineen | Alavus, Ähtäri

Ilmalämpöpumppu lämmittää ja viilentää tehokkaasti omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, toimistot, varastot, teollisuushallit, myymälät yms. tilat. Pumppujen suurin etu on niiden energian- ja lämmityskustannusten säästö. Ilmalämpöpumppu toimii myös kosteudenpoistajana, mikä vaikuttaa sekin asumisviihtyisyyteen. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman.

Ilmalämpöpumpun toiminta

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyttäväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilmalämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästäsi riippumatta. Erityisen suuriin säästöihin päästään suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaankin rakennukseen.

Kun ilmalämpöpumppua käytetään lisälämmönlähteenä, ilmalämpöpumpun hankintakustannus saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa.

Myynti, asennus ja huolto – kaikki yhdeltä yritykseltä

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja, jotka on suunniteltu erityisesti pohjolan kylmiin olosuhteisiin. Tilaamalla ilmalämpöpumpun meiltä, saat laitteen ja asennuksen avaimet käteen -periaatteella samasta osoitteesta. Edustamme Mitsubishi Electric, Gree, Onnline, Midea, Panasonic, Sharp ja Technibel -merkkisiä ilmalämpöpumppuja.

Muistathan, että uusinkin laite vaatii huoltoa. Ilmalämpöpumpun säännöllisellä huollolla pidennät sen käyttöikää ja säilytät sen toimintavarmuuden vuodesta toiseen.

Ota yhteyttä, jutellaan lisää »