Muut palvelut

Monipuoliset asennus- ja suunnittelu­palvelut

Kattava palveluvalikoimamme käsittää myös antennityöt, yleiskaapeloinnin, turvajärjestelmä­asennukset sekä valaistus­suunnittelun ja toteutuksen.

Antenniasennus

Antenniasennus­palvelumme on sinua varten, joka haluat televisiokuvan häiriöistä eroon. Nämä häiriöt johtuvat tavallisesti juurikin antennin sekä siihen liittyvien laitteiden ongelmista. Omat vaikutuksensa kuvalaatuun tuovat lähetysasemien taajuuksien sekä tekniikan muutokset.

Yleis­kaapelointi

Yleiskaapelointi on perus­kaapelointia, joka hoitaa kiinteistön tiedonsiirron ja datayhteydet. Meiltä hoituvat yleiskaapelointi­tehtävät toimintavarmalla osaamisella. Voimme rakentaa yleiskaapeloinnin esim. omakotitalosi vanhanaikaisen puhelinverkon tilalle tai mihin tahansa muuhun tarpeeseen. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Turvajärjestelmät

Murtohälytysjär­jestelmät ja kameravalvonta toimivat valvovana silmänä varsinkin silloin, kun et ole itse paikalla. Kameroita voidaan sijoitella eri puolille kiinteistöä, josta ne tallentavat tapahtumat, joita voit tarkastella jälkeenpäin tai reaaliajassa. Järjestelmiimme kuuluvat myös ohjaus­laitteet, joilla operoit helposti vaikka kotisi toimintoja.

Asennamme Celotron-merkkiset murtohälytys-, kamera­valvonta- ja kiinteistönohjaus­laitteet yksityisille, yrityksille, yhteisöille sekä maatalouden tarpeisiin. Laitteiden avulla luot turvaa, ehkäiset vahinkoja, tehostat ajan­käyttöäsi ja saat välittömän tiedon siitä, mikäli kiinteistössäsi tapahtuu jotain poikkeavaa. 

Valaistussuunnittelu ja toteutus

Tarjoamme valaistus­suunnittelua ja toteutusta kiinteistöön helposti yhtenä pakettina. Teemme yhteistyötä suomalaisen Winled Oy:n kanssa. Winled on LED-valaisimiin erikoistunut valaisin­valmistaja, joka suunnittelee 3D -kuvat kohteesta valaistuksen toteutusta varten

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää tarvit­semastasi asennus­palvelusta!