Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumpulla säästöä ja asumis­viihtyisyyttä

Myymme ja asennamme ilmalämpö­pumppuja, jotka on suunniteltu erityisesti Pohjolan olosuhteisiin. Ilmalämpö­pumppu lämmittää ja viilentää tehokkaasti omakotitalot, vapaa-ajan asunnot, toimistot, varastot, teollisuushallit, myymälät yms. tilat. Pumppujen suurin etu on niiden energian- ja lämmitys­kustannusten säästö. Ilmalämpöpumppu toimii myös kosteude­npoistajana, mikä vaikuttaa sekin asumis­viihtyisyyteen. Saat miellyttävämmän, raikkaan sisäilman. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Ilmalämpö­pumpun toiminta

Ilmalämpöpumppu käyttää hyväkseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen edulliseksi ja miellyt­täväksi lämmöksi tai viileydeksi, riippuen siitä halutaanko tilaa lämmittää vai jäähdyttää. Ilma­lämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjär­jestelmästäsi riippumatta. Erityisen suuriin säästöihin päästään suora­sähkö- ja öljylämmit­teisissä taloissa. Ilmalämpö­pumppu voidaan asentaa niin uuteen kuin van­haankin rakennukseen.

Kun ilmalämpö­pumppua käytetään lisälämmönlähteenä, ilmalämpöpumpun hankinta­kustannus saadaan yleensä takaisin muutamassa vuodessa lämmityskulujen laskiessa.

Myynti, asennus ja huolto – kaikki yhdeltä yritykseltä

Tilaamalla ilmalämpö­pumpun meiltä, saat laitteen ja asennuksen avaimet käteen -periaatteella samasta osoitteesta. Edustamme Mitsubishi Electric, Gree, Midea, Panasonic -merkkisiä ilmalämpöpumppuja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Muistathan, että uusinkin laite vaatii huoltoa

Ilmalämpöpumpun säännöl­lisellä huollolla pidennät sen käyttöikää ja säilytät sen toiminta­varmuuden vuodesta toiseen.
Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!